HOME
idkliniek
viswinkel-marsdiepplein

Puur genieten

Welkom bij visspeciaalzaak 'de Noordzee' te den Helder.
Visspeciaalzaak 'de Noordzee', daar geniet iedereen van. Van professionele chefkok tot de alledaagse genieter. Van particulieren tot bedrijven.
En waar 'm dat in? Dat is onze verse vis!

Dagelijks treft u onze medewerkers op de visafslag in Harlingen, Lauwersoog of Den Helder om voor u de beste vis te selecteren. En wat de echte visliefhebbers in Den Helder en omgeving inmiddels wel weten: we hebben ook bijzondere, vaak exotische soorten in onze winkel.

Maar met alleen verse vis bent u er nog niet, deze moet ook lekker worden bereid. Daarom geven we u, wanneer u er naar vraagt, graag uitgebreid advies. Enkele succesvolle recepten inclusief de bereidingswijze treft u trouwens ook op onze site. U snapt het, wij willen er zeker van zijn dat de vis die u bij ons koopt ook echt een lekkernij wordt.

Dagverse vis, gebakken of ambachtelijke gerookt, schaal– en schelpdieren, visdelicatessen, en opgemaakte visschotels. Visspeciaalzaak 'de Noordzee' biedt u een ruim assortiment vis- en visspecialiteiten voor elke gelegenheid.
Wanneer u bij 'de Noordzee' binnenloopt zult u versteld staan van ons assortiment en het vakkundig personeel.

Wij staan voor u klaar met bruikbare adviezen en zo nodig een geschikt recept, zodat onze verse vis u steeds weer goed zal smaken.
Heerlijk, gezond en gemakkelijk!

Graag tot ziens bij Visspeciaalzaak 'de Noordzee'.


Voor de komende feestdagen kunt u via onderstaande bestellijst uw visschotel(s) bestellen.

ASSORTIMENT EN PRIJZEN klik hier

VISSCHOTEL BESTELLEN? klik hier

viswinkel-marsdiepplein